Direktlänk till inlägg 14 mars 2021

Reborn Docka: Värför ska ditt Barn Leka med Reborn Docka?

Av Emmanuel Frans - 14 mars 2021 19:02

Kommer du ihåg fortfarande när du fortfarande var ett barn och lekte med alla dessa leksaker? Kan du ens komma ihåg vad din favoritleksak är? Dessa dagar leker inte barn också med sina leksaker; de föredrar att använda prylar för att underhålla sig själva. Det kan finnas fördelar med att använda prylar för att underhålla sig själv; det finns också nackdelar. I den här artikeln kommer vi att prata om fördelarna med att leka med reborn dockor för barn. Ja, du hörde det rätt, reboorn dockor, inte bara några vanliga dockor.

 

Innan något annat, låt mig presentera dig för reborndockor. reborndockor eller allmänt kända som silikondockor, denna typ av dockor uppstod i början av 1990-talet. Många dockaentusiaster törstade efter en mer realistisk reborn docka, och därmed pressade dockorna de gör till en realistisk inställning och gick ner på vägen för omborgen. Reborning är processen att göra verklighetstrogna och realistiska dockor med materialet silikon och vinyl, genom att använda dessa två material kan man sedan uttrycka ömhet, sannolikhet och naturalism hos en babys hud. Efter att ha lyckats med att göra en återfödd docka blev det snart en trend. Reborn dockor eller silikon baby dockor sågs först och blev också populära i USA. Sedan flög trenden snart till Storbritannien, Australien, Tyskland och Kanada.

 

 

I dagens teknik är det inte omöjligt att producera dockor som ser väldigt lika ut som en bebis till den grad att du kanske inte ens känner igen den. reborndockor eller silikondockor har sina fördelar för både föräldrarna och barnen. Den främsta användningen av silikon babydockor för föräldrar är att ersätta längtan och sorg som de känner av att förlora sitt barn. För närvarande, låt oss veta den primära användningen av silikon babydockor eller reborndockor för barn.



 

Vad är den primära användningen av silikon babydockor eller reborndockor?

 

 

Barn använder reborn dockor som en form av underhållning. Som vi alla vet är barn ibland kvar i huset med sina barnflickor eftersom deras föräldrar går till jobbet tidigt, ett sätt att lindra deras tristess är att leka med dockor. De kan finslipa sitt självförtroende, kreativitet och förmåga att prata medan de leker med reborn dockor. De kan finslipa sitt förtroende för hur de i framtiden kan prata med en person utan att bli blyg och stamma. De kan finslipa sin kreativitet så att de kan föreställa sig olika scenarion när de leker med sina dockor. Och slutligen kan de finslipa sin förmåga att tala genom att använda dockorna som sin publik, så i framtiden kommer deras sätt att tala framåt. Medan de lär sig kan de också ha kul! Bekvämt eller hur?

 

Nu när vi har diskuterat användningen av silikonbabydockor eller reborndockor kan vi nu gå vidare till fördelarna med att äga en silikonbabydocka eller återfödd docka till barn.

 

Fördelarna med att äga en remorn docka av silikon:

 

Sociala färdigheter - När de leker med sina dockor kan de lära sig att kommunicera med en annan person medan de är artiga, de kan också lära sig att ta hand om människor bara genom att ta hand om sina dockor! Att spela med dockor kan hjälpa till att påskynda deras talutveckling och scenrädsla. Genom att helt enkelt kommunicera med dockorna kan de långsamt hitta sin rytm och komma överens med andra.

Ansvar - När de leker med dockor kan de utveckla och lära sig sitt eget ansvar, bara att lära sig att ta hand om en docka kan leda till en fruktbar start. De kan lära sig att ta hand om människorna som omger dem och lära sig rätt och fel.

Empati och medkänsla - När de leker med sina dockor kan de lära sig att känna empati mot andra, bara genom att helt enkelt föreställa sig att en docka är sjuk och du tar hand om den. Att spela med dockor kan lära sin hjärna hur man bearbetar sina känslor. I framtiden kan de växa till ett kärleksfullt barn!

 

Fantasi - När de leker med sina dockor kan de finslipa sina fantasifärdigheter genom att helt enkelt föreställa sig olika scenarier i sin min med sina dockor, de kan sedan lära sig att vara kreativa.

 

Viktiga livsförmågor - När de leker och tar hand om reborn dockorna kan de lära sig att bada, mata sig och ordentlig hygien. Genom att helt enkelt mata dockorna kan de lära sig att mata sig själva medan de lär sig rätt etikett. Genom att helt enkelt bada dockan kan de lära sig att bada själva. Genom att helt enkelt städa upp området där de lekte med dockan och rengöra dockan kan man lära sig att ta hand om sig själv och därmed lära sig ordentlig hygien.


Förbereder dig för ett syskon - Medan du tar hand om dina reborn dockor kan du nu tillämpa alla färdigheter du känner till ditt kommande syskon för att ta hand om dem!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmanuel Frans - 20 augusti 2021 17:08

Att öppna en klädaffär kräver noggrann planering som starten på alla andra affärer gör. Betydelsen av planering kan inte överbetonas. Som det kända ordspråket säger är planering för ett företag som grunden för en byggnad. Genom att planera ordentligt...

Av Emmanuel Frans - 16 augusti 2021 18:54


Är du en förälder för första gången? Baby på väg? Är detta ditt första barnvagnsköp eller var du bara inte nöjd med ditt senaste barnvagn- eller barnvagnsköp. Oavsett vilken situation du står inför ska vi belysa saken för att underlätta ditt liv. J...

Av Emmanuel Frans - 15 augusti 2021 14:07


Radiostyrda bilar, eller RC bilar är en modellbil som drivs via ett radiostyrsystem eller fjärrkontroll. En sändare, med antingen en joystick eller ett hjul med en avtryckare, skickar ingångar till fordonets interna mottagare. Mottagaren överför sign...

Av Emmanuel Frans - 29 juli 2021 21:18

  Att få dockor att se ut som verkliga spädbarn är huvudfokus för Reborn konst. Det började som en hobby i USA 1990 när entusiaster ville skapa en docka så realistisk som möjligt. Reborn dockor är gjorda av vinyl och appliceras med flera lager färg...

Av Emmanuel Frans - 20 april 2021 16:43

Drönare: 5 skäl att köpa ditt barn en drönare   Många drönare entusiaster använder drönare för fotograferingsändamål, och med tydligheten och utbudet av tillgängliga bilder är det lätt att se varför. Men det är troligt att om du frågar någon pilo...

Ovido - Quiz & Flashcards