Direktlänk till inlägg 16 augusti 2021

Vad du måste veta om barnvagnar

Av Emmanuel Frans - 16 augusti 2021 18:54

Är du en förälder för första gången? Baby på väg? Är detta ditt första barnvagnsköp eller var du bara inte nöjd med ditt senaste barnvagn- eller barnvagnsköp. Oavsett vilken situation du står inför ska vi belysa saken för att underlätta ditt liv.

Jag har själv testat, köpt och använt en mängd barnvagnar. Genom min kunskap, erfarenhet och insikt kommer jag att ge en köpguide för föräldrar. Vad du måste veta om barnvagnen & barnvagnen ska diskuteras.


Först och främst är den viktigaste faktorn #1 när du köper en barnvagn. Vad ska den användas till? Vad har du och din familj för behov? Om din huvudsakliga aktivitet är jogging, kommer du att överväga utbudet av barnvagnsjoggare som finns tillgängliga. Om du går med din bebis blir det en barnvagn eller en enkel standardvagn. Kanske kommer du att resa mycket?  Då behöver du en barnvagn som är lätt och fälls enkelt - barnvagnar skulle passa bra.


Din livsstil och vad som än passar det ändamål som barnvagnen oftast kommer att användas för, borde diktera vilken typ av vagn du köper. Dina behov och livsstil är därför #1.Det finns många typer av barnvagnar tillgängliga på marknaden idag. Olika tillverkare har skillnader i funktioner. Behovet & livsstilsfaktorn borde göra det valet mycket enklare - du kan fokusera på typen av barnvagn nu.


Om du till exempel behöver en vagn som är mångsidig, eftersom du vill att den ska hålla dig för evigt, kan du överväga en hybrid 2-i-1 barnsäng som har det bästa av allt. Englacha II är ett bra exempel på detta, liksom Inglesina Zippy.


Den #2 viktigaste faktorn när du köper en barnvagn är din budget. Barnvagnar skiljer sig mycket åt i pris. Vissa kostar 2990 och andra är 29990 kronor. Mycket stora prisskillnader. Beroende på vad du vill kan priserna på barnvagnar skilja sig dramatiskt.Du måste överväga din budget. Om din budget är 5000 kronor kan du överväga något som ett Silverkors. Om din budget är under 5000 kronor kan du överväga Englacha II och en rad andra.


Så efter att ha övervägt #1 -faktorn - livsstil & behov, och #2 -faktor - budgeten, är du i ett skede där du kan rikta in den där specifika barnvagnen att köpa. Vad du verkligen måste veta om babyvagnar kommer in här. Det finns många personliga och mindre överväganden som måste beaktas, vilket du kommer att inse från listan nedan. Dom är:


 

a) Din kondition, styrka och hälsa - ta hänsyn till barnvagnens vikt. Kan du trycka på det?
b) Typ av bil du kör - kör du en liten Honda Civic eller en stor SUV? Kommer vagnen att passa i din bil? Kommer hjulen på vagnen eller barnvagnen lossna för enkel förvaring?
c) Vill du ha en barnvagn för din nyfödda och sedan en barnvagn för senare?
d) Vill du att barnsängen ska hålla dig länge? Eller att köpa ett nytt system när din baby blir äldre är ok?
e) Babytyp - är din bebis lätt sovande eller inte? Barn älskar att bli gungade. Du kan använda din barnvagn som en säng om ditt barn har svårt att sova. Lägg bara barnet i vagnen och gunga honom eller henne i sömn!
f) Tänk på de tillbehör du behöver. Handlar du mycket? Då vill du ha en barnsäng med en korg. Gillar du mode? Fundera över vilken typ av väska barnvagnen kommer med.
g) Tänk på vädret i din stad - regnar det mycket? Om det gör det, se till att du får ett regntäcke. Är det väldigt soligt? Högt UV -index? Se till att du har ett sommaröverdrag / huva för att skydda din baby från solen.
h) Din definition av komfort - vill du att din baby ska sova på en mjuk, vadderad madrass eller bara en vanlig tygkorg är ok? Det beror också på vad du har råd med.
i) Bryr du dig om att möta ditt barn? De flesta barnvagnar har justerbara handtag där du kan se din baby medan du trycker på ... men vissa gör det inte. Tänk på denna preferens.


Kom ihåg att om du tittar på en barnvagn som Balmoral, måste du köpa en lättare barnvagn i framtiden.

Överväg att skaffa en barnvagn som gör att du kan köpa en vagn separat. På så sätt kan du fästa vagnen på barnvagnens ram. Nu är det en barnvagn för din nyfödda. När tiden är rätt kan du växla tillbaka till barnvagnen. Vagnen kan också användas som en bärbar säng när du reser.


Med många överväganden finns det väsentliga i vad du måste veta om barnvagnar och barnvagnar för köp här. Kom ihåg att sikta igenom varje övervägande en i taget. Börja med #1 - livsstil och behov och eliminera det som inte passar. Gå sedan till #2. Tänk sedan på den mindre men imp



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmanuel Frans - 20 augusti 2021 17:08

Att öppna en klädaffär kräver noggrann planering som starten på alla andra affärer gör. Betydelsen av planering kan inte överbetonas. Som det kända ordspråket säger är planering för ett företag som grunden för en byggnad. Genom att planera ordentligt...

Av Emmanuel Frans - 15 augusti 2021 14:07


Radiostyrda bilar, eller RC bilar är en modellbil som drivs via ett radiostyrsystem eller fjärrkontroll. En sändare, med antingen en joystick eller ett hjul med en avtryckare, skickar ingångar till fordonets interna mottagare. Mottagaren överför sign...

Av Emmanuel Frans - 29 juli 2021 21:18

  Att få dockor att se ut som verkliga spädbarn är huvudfokus för Reborn konst. Det började som en hobby i USA 1990 när entusiaster ville skapa en docka så realistisk som möjligt. Reborn dockor är gjorda av vinyl och appliceras med flera lager färg...

Av Emmanuel Frans - 20 april 2021 16:43

Drönare: 5 skäl att köpa ditt barn en drönare   Många drönare entusiaster använder drönare för fotograferingsändamål, och med tydligheten och utbudet av tillgängliga bilder är det lätt att se varför. Men det är troligt att om du frågar någon pilo...

Av Emmanuel Frans - 14 mars 2021 19:02

Kommer du ihåg fortfarande när du fortfarande var ett barn och lekte med alla dessa leksaker? Kan du ens komma ihåg vad din favoritleksak är? Dessa dagar leker inte barn också med sina leksaker; de föredrar att använda prylar för att underhålla sig s...

Ovido - Quiz & Flashcards